- Tomater
- Saus
- Melk
Favorittsaus fra Jensens bøfhus
Tilbredning: 15 minutter
Ingredienser
4 porsjoner
- 2 ss Tomatpure
- 75 ml Passata
- 1 ss Soyasaus
- 1 ts Balsamico
- 2 ts Paprikakrydder
- 1 ts Karri
- 1 ts Hvitløkspulver
- 250 ml Kremfløte
- 2 ts Sukker
Fremgangsmåte
Lag saus
Bland sammen tomatpure, soyasaus, balsamico, krydder og sukker i en liten kjele. Kok opp på medium varme og la blandingen putre i et par minutter.
Etter et par minutter, ha så i passata og rør i et par minutter til.
Rør inn kremfløte og sett varmen ned til lav.
Smak til med salt, pepper og worcestershire-saus.
Serveringstips
Kan serveres til de fleste kjøtt- og grillretter. Best ved siden av en god entrecote.