- Brød
- Vegetar
- Lett å lage
- Salat
Krutonger
Tilbredning: 25 minutter
Ingredienser
8 porsjoner
- 1 stk Tørt brød
- 100 ml Olivenolje
- 2 ts Salt
- 1 ss Pepper
Fremgangsmåte
Lag krutonger
Kutt opp brødet i små terninger i ønsket størrelse.
Ha krutongene i en bolle og hell over olivenolje. Bland sammen brød og olje med hendene til alle terningene er dekket.
Ha så i salt og pepper og bland godt igjen.
Hell krutongene over i et stekebrett og fordel utover så ingen krutonger ligger oppå hverandre, bruk heller flere stekebrett om du må.
Steking
Sett krutongene inn i en kald stekeovn og sett på 190 grader varmluft.
Stek krutongene til de er gylne og gjennomsprø, ca 15-20 minutter.
Servering / lagring
Serveres med foretrukket mat eller lagre i en zip-lock pose.